Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Drie gewonden bij aanvaring crewtender met windturbine

BORKUM

Op de Noordzee 24 mijl ten noorden van Borkum zijn donderdag 23 april aan het begin van de avond drie gewonden gevallen. Dat gebeurde bij een aanvaring van de Britse high speed crewtender Njord Forseti met de fundatie van een windturbine in het windpark Borkum Riffgrund 1.

1 / 1
De reddingboot SK40 en het offshore supply vessel Siem Barracuda op de plaats van het ongeval. (Foto DGzRS)

De reddingboot SK40 en het offshore supply vessel Siem Barracuda op de plaats van het ongeval. (Foto DGzRS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.