Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Doosan heeft nog geen nieuws over Stage V 

Zwijndrecht

De Zuid-Koreaanse motorfabrikant Doosan is druk bezig met de IMO Tier III-motoren en de komst van Stage V-motoren voor de binnenvaart. De Koreanen richten zich in eerste instantie op IMO Tier III voor de zeevaart. De Stage V-motoren zullen daarna volgen.

1 / 1
De Maas kan klanten nog steeds uit de brand helpen met CCR2-motoren van Doosan. (Foto Doosan) 

De Maas kan klanten nog steeds uit de brand helpen met CCR2-motoren van Doosan. (Foto Doosan) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.