Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

KTB heeft ruime voorraad 

Meppel

‘We hebben nog voldoende CCR2-motoren’, zegt Aart de Koning van Koning Technisch Bedrijf in Meppel. Zowel met vermogens tot 299 kW (400 pk), die nog tot eind 2020 mogen worden geplaatst, als motoren met vermogens boven 300 kW, die nog tot eind 2021 mogen worden ingebouwd.

1 / 1
Aart Koning met links zijn zoon Jacob en rechts zoon Hendrik, bij de CCR2-gecertificeerde Yuchai YC6C in de bedrijfshal van KTB in Meppel. Deze zescilinder lijnmotor heeft een inhoud van 39,5 liter en levert 706 kW (960 pk) bij 1350 toeren. (Foto Hans Heynen)

Aart Koning met links zijn zoon Jacob en rechts zoon Hendrik, bij de CCR2-gecertificeerde Yuchai YC6C in de bedrijfshal van KTB in Meppel. Deze zescilinder lijnmotor heeft een inhoud van 39,5 liter en levert 706 kW (960 pk) bij 1350 toeren. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.