Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Xeamos zet in op vergroening  van bestaande dieselmotoren

Wijchen

Xeamos in Wijchen, fabrikant en leverancier van nabehandelingstechnieken voor de maritieme industrie, verwacht de komende jaren een groeiende behoefte om ook bestaande binnenvaartmotoren schoner te maken. Xeamos ontwerpt en produceert hiervoor systemen om de uitstoot van stikstofoxides (NOx) en fijnstof terug te dringen.

1 / 3
Het roetfiltersysteem van Xeamos bestaat uit een roetfilterbehuizing, roetfilters, bypass-klep, elektrische heater en besturing. De heater-regeling kan zowel aan/uit met soft-starter als modulerend worden geleverd. De besturing is voorzien van standaard datalogging en uitgebreide diagnostiek (OBD). Telemonitoring wordt als optie aangeboden. Het systeem is beperkt demper-vervangend en dempt standaard tussen de 20 en 25 dB(A). (Illustratie Xeamos)

Het roetfiltersysteem van Xeamos bestaat uit een roetfilterbehuizing, roetfilters, bypass-klep, elektrische heater en besturing. De heater-regeling kan zowel aan/uit met soft-starter als modulerend worden geleverd. De besturing is voorzien van standaard datalogging en uitgebreide diagnostiek (OBD). Telemonitoring wordt als optie aangeboden. Het systeem is beperkt demper-vervangend en dempt standaard tussen de 20 en 25 dB(A). (Illustratie Xeamos)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.