Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

BeHydro ontwikkelt waterstofmotor 

Gent

BeHydro, een joint venture van de technologieafdeling van Compagnie Maritime Belge (CMB) en de Gentse motorenbouwer ABC, ontwikkelt single-fuel en dual-fuel medium-speed waterstofmotoren. Ze zijn gebaseerd op de DZC-serie van ABC.

1 / 1
De BeHydro waterstofmotor is gebaseerd op de DZC-motoren van ABC uit Gent. (Illustratie CMB)  

De BeHydro waterstofmotor is gebaseerd op de DZC-motoren van ABC uit Gent. (Illustratie CMB)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.