Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Doek valt voor Smit Semi’s 1 en 2

ROTTERDAM

Ze waren ooit de trots van Smit Internationale, de halfafzinkbare werkeilanden Smit Semi 1 en Smit Semi 2, die eind jaren ‘80 de vloot van de Rotterdamse rederij waren komen versterken. Nu zijn ze verkocht voor de sloop.

1 / 1
De Smit Semi 2 kort na de oplevering in 1987. (Foto PAS Publicaties) 

De Smit Semi 2 kort na de oplevering in 1987. (Foto PAS Publicaties) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.