Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (40): Alleen mijn patent nog

Oss

Er bestaat geen gevarieerder aardappelrecept dan de stamppot, waaronder ik ook de door Schippersz ontwikkelde variaties reken. Om een idee te geven (en doe er je voordeel mee): hete bliksem, hutspot, stamppot-bloemkool, -knolselderij, -spruitjes, -andijvie, -spinazie,- groene, witte of spitskool, -savooiekool, -boerenkool, -prei, rodekool, -doperwtjes, -snijbonen, -krootjes, -postelein, -tuinbonen (die wij liefkozend zweetvoetjes noemden).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.