Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Omvlaggen grote frustratie

Brussel

Dat het gros van de slooprijpe schepen wordt omgevlagd om kort daarop op een sloopstrand in Azië te eindigen, is de grote frustratie van de NGO Shipbreaking Platform, die al jaren ijvert voor verantwoorde scheepsrecycling. Ook directeur Gerben Snoek van Scheepssloperij Nederland (SSN) in ‘s Gravendeel is het een doorn in het oog.

1 / 1
Een sloopwerf in Alang, India. (Foto Shipbreaking Platform)

Een sloopwerf in Alang, India. (Foto Shipbreaking Platform)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.