Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nigeria en Kameroen investeren in veiligheid scheepvaart

LAGOS

Met het overnemen van de controle over alle ankerplaatsen in de wateren van Nigeria door de federale regering van Nigeria en de inzet van twee in Amerika gekochte patrouilleboten door Kameroen willen de regeringen van de grootste landen aan de Golf van Guinee de veiligheid van de scheepvaart verhogen. Piraten zijn de laatste maanden weer erg actief in het gebied.

1 / 1
De Hoop leverde eind 2019 de Abuja op waarmee piraterij wordt bestreden. (Foto De Hoop)

De Hoop leverde eind 2019 de Abuja op waarmee piraterij wordt bestreden. (Foto De Hoop)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.