Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wat te doen bij piraterij op West-Afrikaanse kust?

LONDEN

De International Chamber of Shipping, Bimco, IGP&I Clubs, Intercargo, Intertanko en OCIMF hebben best management practices opgesteld voor aanvallen op schepen voor de kust van West-Afrika en in de Golf van Guinee. Ze zijn te vinden op de website van de ICS.

1 / 1
Best Management Practices to Deter Piracy and Enhance Maritime Security off the Coast of West Africa including the Gulf of Guinea

Best Management Practices to Deter Piracy and Enhance Maritime Security off the Coast of West Africa including the Gulf of Guinea

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.