Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Advocaten Gyron Crew wraken gerechtshof Den Haag

DEN HAAG

De verdediging van de beide directeuren van uitzendorganisatie Gyron Crew in het hoger beroep in de strafzaak, dat maandag 13 mei begon, heeft de behandelende rechters voor het gerechtshof in Den Haag gewraakt. Op 22 mei beoordeelt de wrakingskamer van het hof hun verzoek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • LJH

    Dirk: wat was de beslissing inzake het wrakingsverzoek?

  • DvdM

    De uitspraak van het ‘wrakingscollege’ is woensdag 5 juni a.s.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.