Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Enkhuizen Zeevaartschool komt met cursus kapitein-eigenaar

ENKHUIZEN

Een goede kapitein beschikt niet automatisch over de kennis die nodig is om ook een succesvolle kapitein-eigenaar te zijn. Voor zeelieden die overwegen scheepseigenaar te worden, introduceert de Enkhuizen Zeevaartschool daarom een korte cursus ‘Kapitein-eigenaar – Ondernemerschap in Scheepvaart’.

1 / 1
Jan Wind (rechts) en Cosmo Wassenaar voor het opleidingsschip Kaatje van de Enkhuizer Zeevaartschool. (Foto Enkhuizer Zeevaartschool)

Jan Wind (rechts) en Cosmo Wassenaar voor het opleidingsschip Kaatje van de Enkhuizer Zeevaartschool. (Foto Enkhuizer Zeevaartschool)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.