Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bouwen op speculatie corebusiness voor Heesen

OSS 

Een jacht van vele miljoenen bouwen zonder dat daar bij het begin van de bouw al een klant voor is. Heesen Shipyards in Oss heeft daar vrijwel haar corebusiness van gemaakt. Ongeveer de helft van de jachten die nu in Oss worden gebouwd, gebeurt op speculatie. En dat vrijwel zonder risico, de jachten zijn meestal al tijdens de bouw verkocht.

1 / 5
Heesen Shipyards is Oss breidde een aantal jaren geleden nog uit met het grootste 85 meter lange droogdok van de werf. (Foto Heesen Shipyards)

Heesen Shipyards is Oss breidde een aantal jaren geleden nog uit met het grootste 85 meter lange droogdok van de werf. (Foto Heesen Shipyards)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.