Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hopperzuiger Meuse River op proeftocht

Kinderdijk

Op zaterdag 23 mei is Royal IHC gestart met de proeftochten met de gloednieuwe sleephopperzuiger Meuse River. Opdrachtgever voor het ontwerp en de bouw is het Belgische DEME-concern. De Meuse River is een zusje van de Scheldt River die in 2017 door Royal IHC aan DEME is opgeleverd.

1 / 1
Het vertrek van de Meuse River voor haar eerste proeftocht op de Noordzee. (Foto PAS Publicaties) 

Het vertrek van de Meuse River voor haar eerste proeftocht op de Noordzee. (Foto PAS Publicaties) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.