Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlandse maritieme industrie innovatiever dan ooit

ROTTERDAM

Het bouwen van duurzame schepen die (semi) elektrisch varen of voor de (nabije) toekomst wellicht autonoom varende schepen, systemen die alles aan boord in de gaten houden of via big data, algoritmen en artificial intelligence flink wat energie kunnen besparen. De Nederlandse maritieme industrie is innovatief als nooit tevoren.

1 / 4
De AUMD kreeg een accupakket van 16 MWh, genoeg om 12 uur lang te kunnen baggeren. (Illustratie C-Job)

De AUMD kreeg een accupakket van 16 MWh, genoeg om 12 uur lang te kunnen baggeren. (Illustratie C-Job)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.