Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Orion 1 krijgt Taiwanees zusje: Green Jade

ZWIJNDRECHT (B)

Het samenwerkingsverband CSBC-Deme Wind Engineering (CDWE) is gestart met de bouw van een groot windturbine-installatievaartuig dat na de oplevering in Taiwanese wateren zal worden ingezet bij de aanleg van offshorewindparken. Het schip gaat Green Jade heten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.Teunisse

    Misschien Huisman Schiedam

  • M. den Hertog

    Nou, nu maar hopen dat de kraan van dat schip wel overeind blijft staan.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.