Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Padmos draagt UK-124 over aan rederij T. de Boer & Zn.

STELLENDAM 

Scheepswerf en Machinefabriek Padmos heeft in Stellendam de nieuwe UK-124 Luut Senior overgedragen aan de Urker rederij T. de Boer & Zn. Een multifunctionele kotter en een doorontwikkeling van MDV-1 Immanuël, die in 2015 werd opgeleverd en waarmee Padmos een jaar later de prestigieuze prijs ‘Schip van het Jaar’ won.

1 / 1
De 25 meter lange twinriggers/flyshooter UK-124. (Foto Bram Pronk)

De 25 meter lange twinriggers/flyshooter UK-124. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.