Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

RV Belgica met fijne kam door Noordzee

ZEEBRUGGE

De Freire Shipyard in het Spaanse Vijo heeft 11  februari het nieuwe Belgische onderzoeksschip RV Belgica te water gelaten. Prinses Elisabeth van België zal het schip eind dit jaar dopen in Zeebrugge, de thuishaven van het nieuwe expeditieschip dat de oude A962 Belgica vervangt.

1 / 1
Het nieuwe onderzoeksschip Belgica. (Afbeelding Freire-Kongsberg-Belspo)

Het nieuwe onderzoeksschip Belgica. (Afbeelding Freire-Kongsberg-Belspo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.