Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Familie De Boer investeert in hoog tempo in nieuwbouw

URK

De broers Willem, Henk en Cornelis de Boer uit Urk investeerden de afgelopen drie jaar in een opmerkelijk tempo in vlootuitbreiding. Ze lieten tussen 2017 en 2020 maar liefst vijf Noordzeekotters bouwen bij de Spaanse werf Nodosa Shipyard.

1 / 1
De nieuwe PD-141 van Cornelis de Boer (Osprey) loopt IJmuiden binnen. (Foto Bram Pronk)

De nieuwe PD-141 van Cornelis de Boer (Osprey) loopt IJmuiden binnen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.