Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vox Amalia eindelijk op proeftocht

ROTTERDAM

Er is eindelijk proefgevaren met de sleephopperzuiger Vox Amalia. Dat is twee jaar later dan gepland. Baggerconcern Van Oord bestelde het schip bij de Spaanse La Naval-werf, maar de bouw stagneerde toen de werf failliet ging.

1 / 1
De sleephopperzuiger Vox Amalia is vanuit Schiedam aan haar eerste proefvaart begonnen. (Foto PAS Publicaties)  

De sleephopperzuiger Vox Amalia is vanuit Schiedam aan haar eerste proefvaart begonnen. (Foto PAS Publicaties)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.