Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe ASD-sleper voor Emar

Raamsdonksveer

De gloednieuwe Damen ASD Tug 2810 E-two is 15 oktober in Rotterdam aangekomen. De sleepreis begon in Vietnam, waar de sleper op de lokale Damen-werf is gebouwd in opdracht van Emar Offshore Services uit Raamsdonksveer.

1 / 1
Aankomst van de gloednieuwe E-two in Rotterdam. (Foto PAS Publicaties)

Aankomst van de gloednieuwe E-two in Rotterdam. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.