Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ik zie je wel, ik zie je niet…

EEMSHAVEN

‘Morgenochtend 07:30 uur aan boord in de Eemshaven’, was de boodschap van kapitein Ben ter Stege van de sleep-duwboot Waterstad vorige maand. Ik had gehoord dat bij Scheepswerf Ferus Smit bouwnummer 453 Shetland voor de eerste proefvaart zee ging kiezen. En daar wilde ik bij zijn.

1 / 1
Kort buiten de pieren van de Eemshaven maakt de kleine sleper Waterstad spectaculaire duikelingen in de ruwe deining. (Foto Henk Zuur)

Kort buiten de pieren van de Eemshaven maakt de kleine sleper Waterstad spectaculaire duikelingen in de ruwe deining. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.