Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vierde snelle catamaran voor HST

GORINCHEM

Voor de vierde keer op rij heeft de Britse rederij High Speed Transfers uit Swansea in Wales een Fast Crew Supplier 2710 besteld bij Damen Shipyards. Na de oplevering kan het vaartuig samen met een zusterschip direct aan de slag voor een Belgisch windturbineproject.

1 / 1
De succesvolle HST Hudson heeft eind dit jaar al drie snelle zusjes. (Foto Damen) 

De succesvolle HST Hudson heeft eind dit jaar al drie snelle zusjes. (Foto Damen) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.