Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuw windschip voor Acta Marine

DEN HELDER/ULSTEINVIK

De Noorse Ulstein-werf heeft vrijdag 26 april het construction support vessel Acta Centaurus opgeleverd aan Acta Marine in Den Helder. Het vaartuig van het type Ulstein SX195 is een zusje van de vorig jaar opgeleverde Acta Auriga.

1 / 1
De jongste vlootaanwinst van Acta Marine, het construction support vessel Acta Centaurus. (Foto Acta Marine)

De jongste vlootaanwinst van Acta Marine, het construction support vessel Acta Centaurus. (Foto Acta Marine)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.