Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

The Blue World ontwikkelt schip voor laag water

Zaltbommel

Het zou wel eens the-talk-of-the-town kunnen worden op deze aflevering van Maritime Industry: een nieuw ontwerp 110-meterschip, ontwikkeld door scheepsmakelaardij en adviesbureau The Blue World in Zaltbommel. De details worden in Gorinchem bekend gemaakt, maar het gaat om een schip dat volgens The Blue World-eigenaar Patrick Hut vele tonnen meer kan meenemen in tijden van laag water.

1 / 1
Patrick Hut wil zijn nieuwe scheepsontwerp presenteren op Maritime Industry. Hij verwacht dat het ontwerp zowel bij laag- als hoogwater voordelig zal zijn. (Foto Bart Oosterveld)

Patrick Hut wil zijn nieuwe scheepsontwerp presenteren op Maritime Industry. Hij verwacht dat het ontwerp zowel bij laag- als hoogwater voordelig zal zijn. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.