Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CoVadem integreert actuele diepte in elektronische kaart

AMSTERDAM

Binnenvaartondernemers kunnen voor net geen 100 euro per maand tijdens het varen de actuele dieptegegevens van de rivier op hun elektronische vaarkaart zien. Deze zogenoemde Smart Navigation van CoVadem is straks voor elke schipper verkrijgbaar. Lid zijn van het metende netwerk van CoVadem is geen vereiste om gebruik te kunnen maken van Smart Navigation.

1 / 2
CoVadem gaat Smart Navigation gefaseerd uitrollen. De kennis, ervaringen en ideeën die daarmee worden opgedaan worden verwerkt waarna de beschikbaarheid wordt uitgebreid naar meer gebruikers en vaarwegen. (Illustratie CoVadem)

CoVadem gaat Smart Navigation gefaseerd uitrollen. De kennis, ervaringen en ideeën die daarmee worden opgedaan worden verwerkt waarna de beschikbaarheid wordt uitgebreid naar meer gebruikers en vaarwegen. (Illustratie CoVadem)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.