Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Benchmarken nieuw punt voor CoVadem

AMSTERDAM

Het voor de binnenvaartondernemer mogelijk maken dat hij iedere reis beter kan uitvoeren dan de vorige door efficiënter te kunnen varen, bijvoorbeeld op het gebied van brandstofverbruik of de uitstoot van emissies. En dat alles zonder grote technische veranderingen als een nieuwe motor of een andere efficiëntere rompvorm, maar simpelweg door slimmer data te gebruiken. Het moet in de nabije toekomst mogelijk zijn met CoVadem (coöperatieve vaardieptemetingen).

1 / 2
Nancy Scheijven en Meeuwis van Wirdum ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. (Foto CoVadem)

Nancy Scheijven en Meeuwis van Wirdum ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. (Foto CoVadem)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.