Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Elektrische vrachtwagen reële bedreiging voor binnenvaart

DEN HAAG

Elektrische vrachtwagens vormen een bedreiging voor de containerbinnenvaart. En niet in de verre toekomst, maar al binnen een paar jaar. Als de binnenvaartlogistiek in de zeehavens niet snel verbetert, dan is de kans groot dat veel containerlading terugkeert naar schoon, stil en zelfs gerobotiseerd wegvervoer.

1 / 1
De robottruck Einride T-Pod wordt ingezet voor goederenvervoer tussen een warehouse en een terminal. (Illustratie Einride)

De robottruck Einride T-Pod wordt ingezet voor goederenvervoer tussen een warehouse en een terminal. (Illustratie Einride)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.