Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Miljarden extra voor walstroom en andere stikstofmaatregelen 

DEN HAAG

Het kabinet trekt de komende tien jaar nog eens vijf miljard euro uit voor maatregelen om de stikstofcrisis tegen te gaan. Dat bevestigen Haagse bronnen na berichtgeving van RTL Nieuws. De maatregelen zijn ook gericht op meer gebruik van walstroom door de scheepvaart.

1 / 1
Het RPR-bord dat gebruik van walstroom verplicht. (Beeld CCR)

Het RPR-bord dat gebruik van walstroom verplicht. (Beeld CCR)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.