Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Beter bediend

DORDRECHT

De minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft eenmalig vijf miljoen euro beschikbaar gesteld voor het project ‘Beter bediend’. Hiermee wordt beoogd de bedientijden van bruggen en sluizen beter op elkaar af te stemmen en in veel gevallen ruimere bedientijden in te voeren. Dit is een traject dat al enige tijd loopt en waarvoor wij als Koninklijke BLN-Schuttevaer vanuit de verschillende regio’s knelpunten en wensen hebben aangedragen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.