Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Uitzonderingen op technische eisen maar beperkt mogelijk’

DEN HAAG

Uitzonderingen maken op de technische eisen voor binnenvaartschepen in Europa is slechts beperkt mogelijk. Dat rapporteert minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat. Zij zette op verzoek van de Tweede Kamer op een rij waar de mogelijkheden liggen om binnenvaartondernemers te vrijwaren van de Europese technische eisen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.