Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bunkerlicentie Rotterdam om kwaliteitsimago te borgen

ROTTERDAM

Havenbedrijf Rotterdam voert 1 januari volgend jaar een vergunningstelsel in voor de bunkersector. Daarmee wil het havenbedrijf duidelijke regels stellen en het speelveld voor de betrokken partijen gelijk maken. Een gesprek met Maud Eijgendaal, business manager bunkering en Ron van Gelder, senior advisor bij het havenbedrijf.

1 / 1
Maud Eijgendaal en Ron van Gelder van Havenbedrijf Rotterdam: ‘...kwaliteit en kwantiteit van bunkers nog beter borgen en het bunkerproces transparanter en efficiënter te maken…’ (Foto Bart Oosterveld)

Maud Eijgendaal en Ron van Gelder van Havenbedrijf Rotterdam: ‘...kwaliteit en kwantiteit van bunkers nog beter borgen en het bunkerproces transparanter en efficiënter te maken…’ (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.