Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

De Binnenvaart werkt samen met Leefwerf De Biesbosch

DORDRECHT

De toch al goede samenwerking tussen Vereniging De Binnenvaart en Leefwerf De Biesbosch is zaterdag 11 januari officieel vastgelegd. Jos Hubens (ambassadeur De Binnenvaart) ondertekende de samenwerkingsovereenkomst, die eerder al door Teun Muller (voorzitter Leefwerf De Biesbosch) was ondertekend.

1 / 1
Jos Hubens en Elio Barone bezegelen de samenwerkingsovereenkomst. (Foto Vereniging De Binnenvaart)

Jos Hubens en Elio Barone bezegelen de samenwerkingsovereenkomst. (Foto Vereniging De Binnenvaart)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.