Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepsbewoners Groningse Noorderhaven in de knel

Groningen

Juridisch gezien is het een kansloos hoger beroep bij de Raad van State van 18 woonschipbewoners in de Groningse Noorderhaven. Maar praktisch gezien was het niet zinloos. De raadsvoorzitter gaf de bewoners in elk geval zinnige tips over hoe zij bij het gemeentebestuur van Groningen meer helderheid over hun rechtspositie kunnen afdwingen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.