Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hoog tijd voor portaalkraan bij Westerman-terminal Hasselt

Hasselt

Op de containerterminal van Westerman Multimodal Logistics in Hasselt grommen nu nog barge handlers en een reach stacker rond om schepen te lossen en te laden. Ze nemen er veel rangeerruimte in beslag. Binnenkort wordt dat anders, als de bijna opgeleverde portaalkraan in gebruik wordt genomen.

1 / 2
Als de portaalkraan binnenkort in alle hoekjes en gaatjes kan komen is het verhalen bij de Westerman-terminal in Hasselt voorbij. (Foto Willem de Niet)

Als de portaalkraan binnenkort in alle hoekjes en gaatjes kan komen is het verhalen bij de Westerman-terminal in Hasselt voorbij. (Foto Willem de Niet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.