Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Spido viert 100-jarig bestaan met doop evenementenschip

Rotterdam

De Rotterdamse rondvaartrederij Spido heeft deze maand een zesde schip aan de vloot toegevoegd. Het gaat om een luxe passagiersschip dat is ingericht voor de evenementenmarkt en plaats biedt aan 250 mensen. De driejarige kleindochter Femme van Spido-directeur Leo Blok doopte het schip woensdag 4 september Prinses Amalia.

1 / 2
De Prinses Amalia heeft de uitstraling van een luxe motorjacht (Afbeelding Spido)

De Prinses Amalia heeft de uitstraling van een luxe motorjacht (Afbeelding Spido)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.