Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wereldhavendagen trekken mensen uit alle landstreken

ROTTERDAM

De 42ste editie van de Wereldhavendagen in Rotterdam heeft 345.000 bezoekers getrokken, 35.000 minder dan vorig jaar. Dat kwam volgens de organisatie vermoedelijk door het slechte weer. ‘We kijken er tevreden op terug, aan het weer kun je niet zoveel doen’, aldus een woordvoerder.

1 / 1
Schipper Cor Vonk en Carolien Rappé zetten zich in om het visserijverhaal te vertellen. (Foto W.M. den Heijer)

Schipper Cor Vonk en Carolien Rappé zetten zich in om het visserijverhaal te vertellen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.