Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleper Jan in negen weken klaar voor Louis Meyer

STELLENDAM

De afbouw en inbedrijfstelling duurde slechts negen weken. Toen was de 5000 pk sterke havensleepboot Jan bij Damen Maaskant in Stellendam gebruiksklaar voor de Neue Schleppdampfschiffsreederei Louis Meyer uit Hamburg.

1 / 1
De gloednieuwe sleper Jan vanuit Stellendam op weg naar Hamburg. (Foto PAS Publicaties/L. v.d. Meijden) 

De gloednieuwe sleper Jan vanuit Stellendam op weg naar Hamburg. (Foto PAS Publicaties/L. v.d. Meijden) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.