Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Halsema geeft aftrap 10e Sail Amsterdam: ‘Maximaal groen’

AMSTERDAM

De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema heeft maandag 26 augustus samen met beschermheer prins Maurits de voorbereidingen voor de tiende editie van Sail afgetrapt. Ze deed dat door de eerste 25 stagiar(e)s te installeren en 10 vrijwilligers die hun steentje gaan bijdragen aan het evenement.

1 / 1
Burgemeester Femke Halsema en beschemheer prins Maurits luiden de bel als aftrap naar de tiende jubileumeditie van SAIL Amsterdam. (Foto ANP Evert Elzinga)

Burgemeester Femke Halsema en beschemheer prins Maurits luiden de bel als aftrap naar de tiende jubileumeditie van SAIL Amsterdam. (Foto ANP Evert Elzinga)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.