Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Plan containerhaven Böhmte gesmoord

BÖHMTE

Het plan om in Böhmte aan het Mittellandkanaal een nieuwe containerhaven aan te leggen is voorlopig van de baan. Dat heeft het Oberverwaltungsgericht in Lüneburg bepaald.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    Typisch Duitsland. Men heeft “Schiss* . In de andere om ons heen liggende landen en eigen land groeien kleine terminals tot steeds groter. Maar het is bekend dat de infrastructur daar in deplorable toestand is. Dus Mutti, effe doorpakken. Bruggen naar 9.10 hoogte, Dan wordt het nog wat. ( droom einde).

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.