Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Mooiste webcam weer online

ANTWERPEN

België heeft de beste bieren, Vlaanderen de fraaiste tongvallen. Maar wat velen niet weten is dat Antwerpen de mooiste webcam ter wereld heeft. De camera die de beelden via het internet naar alle hoeken van de aarde stuurt hangt in het gebouw van de Hogere Zeevaartschool aan de Schelde. Blikveld: de haakse bocht van de rivier even ten noorden van de stad Antwerpen.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.