Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

EU-Stage V voor Paccar / DAF

Sliedrecht

De door Vink Diesel en NPS Diesel gemariniseerde MX11 en MX13 motoren van Paccar / DAF voldoen als eersten in Europa voor 100% aan de EU Stage V-eisen voor binnenvaartmotoren onder en boven 300 kW. Uit naam van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) heeft TNO dit voor de 11 en 13 liter-motoren in januari 2020 bevestigd.

1 / 1
Stenn Hertgers en Sander Langenberg tonen het EU Stage V-certificaat voor de gemariniseerde versie van de 11 en 13 liter Euro VI-motoren van Paccar / DAF. (Foto Vink Diesel)

Stenn Hertgers en Sander Langenberg tonen het EU Stage V-certificaat voor de gemariniseerde versie van de 11 en 13 liter Euro VI-motoren van Paccar / DAF. (Foto Vink Diesel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.