Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Miljoenen voor autonoom varende Eidsvaag en Zulu’s

ÅLESUND

Het Autoship Consortium, bestaande uit Noorse en Belgische bedrijven en organisaties, heeft 20,1 miljoen euro (200 miljoen Noorse kronen) subsidie uit het Europees fonds Horizon 2020 gekregen voor twee projecten om het autonoom varen verder te ontwikkelen.

1 / 2
Op de schepen van Blue Line Logistics, die autonoom gaan varen, kan het stuurhuis dat op de eerste schepen aanwezig is komen te vervallen, wat de bouwkosten drukt. (Artist’s impression Blue Line Logistics)

Op de schepen van Blue Line Logistics, die autonoom gaan varen, kan het stuurhuis dat op de eerste schepen aanwezig is komen te vervallen, wat de bouwkosten drukt. (Artist’s impression Blue Line Logistics)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
  • J.Teunisse

    Wie meert en ontmeert? Ach via uitzend bureau rijd er een vastmaker achteraan.

  • William de Wijs

    Ja dat dacht ik ook al……

  • A. le Cessie

    Is het al 1 april??

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.