Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Eerste maritieme brandstofcel komt uit de Drechtsteden’

DORDRECHT

De Ruyter Dieseltechniek en Koedood Marine Group hebben de handen ineengeslagen voor de oprichting van een maritiem ‘zero emission fieldlab’. Dit zogenoemde Heat.Lab (Hydrogen & Energy Applied Technologies) gaat zich vooral richten op waterstoftechnologie, met de ambitie de eerste maritiem gekeurde waterstofcel te ontwikkelen.

1 / 1
De samenwerkingsovereenkomst voor HEAT.Lab werd woensdag 6 november ondertekend door (vlnr) Marc Meijer (Da Vinci College), Sander Roosjen (Koedood) en Prof. Sascha Kersten (Universiteit Twente). (Foto MKB-katalysatorfonds)

De samenwerkingsovereenkomst voor HEAT.Lab werd woensdag 6 november ondertekend door (vlnr) Marc Meijer (Da Vinci College), Sander Roosjen (Koedood) en Prof. Sascha Kersten (Universiteit Twente). (Foto MKB-katalysatorfonds)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.