Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ammoniak is veilige brandstof

Ammoniak is een veilige en effectieve scheepsbrandstof en vermindert schadelijke emissies. Dat blijkt uit onderzoek van Niels de Vries, werkzaam bij C-Job Naval Architects, die met zijn onderzoek (‘Safe and effective application of ammonia as a marine fuel’) is genomineerd voor de Maritime Designer Award 2019.

1 / 1
Niels de Vries is blij met de nominatie voor de Maritime Designer Award. (Foto C-Job Naval Architects)

Niels de Vries is blij met de nominatie voor de Maritime Designer Award. (Foto C-Job Naval Architects)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.