Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Green Deal struikelt over geld

DEN HAAG [UPDATE, met toevoeging BLN-reactie]

Hoewel minister Cora van Nieuwenhuizen de Tweede Kamer voorhoudt dat een Green Deal Binnenvaart op korte termijn te verwachten is, blijken haar binnenvaartpartners daar allerminst van overtuigd. De financiering van vergroening van de binnenvaart is het grote struikelblok.

1 / 1
Cora van Nieuwenhuizen meldt zich als opvolger van Mark Rutte. (Screenshot uit het Algemeen Overleg Maritiem op 29 mei)

Cora van Nieuwenhuizen meldt zich als opvolger van Mark Rutte. (Screenshot uit het Algemeen Overleg Maritiem op 29 mei)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.