Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opinie Nedcargo: ‘Behoud duurzame investeringen ondanks corona’

ALPHEN A/D RIJN

Nedcargo roept overheid en politiek op bedrijven financieel te blijven ondersteunen bij hun duurzame projecten. De logistieke gigant vreest dat door de coronacrisis de focus op dat punt verslapt. Het bedrijf rekent erop dat de overheid zijn ambities en beloftes waar blijft maken, stelt de bedrijfsdirectie in een rondgestuurde opinie.

1 / 1
Nedcargo-eigenaren Diederik Jan Antvelink en Roderick de la Houssaye dringen aan op blijvende financiële steun voor duurzame projecten. (Foto Nedcargo)

Nedcargo-eigenaren Diederik Jan Antvelink en Roderick de la Houssaye dringen aan op blijvende financiële steun voor duurzame projecten. (Foto Nedcargo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • elzinga

  Iedereen smult van subsidie….

 • j.hagens

  Er wordt bedoeld dat je spaarpotje van de Overheid in gevaar komt, er was, is geen enkele reden om nieuwe Schepen te bouwen, men zou bestaande Schepen aan zich kunnen binden, compleet met Personeel, en die om kunnen bouwen naar Electrisch varen of een stage V motor.
  In deze oververhitte markt met te veel grote Schepen is het bij bouwen van nieuwe Schepen totaal onnodig, en bovendien milieu belastend, ze moeten uit China getransporteerd worden, deze Coronacrisis heeft ons juist geleerd dat we minder afhankelijk moeten worden van goederen sjouwen over de hele Wereld .
  In Nederland kan men prima Schepen bouwen, alleen het kost wat meer, maar dit zullen jullie klanten met liefde betalen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.