Opinie Nedcargo: ‘Behoud duurzame investeringen ondanks corona’

Nedcargo roept overheid en politiek op bedrijven financieel te blijven ondersteunen bij hun duurzame projecten. De logistieke gigant vreest dat door de coronacrisis de focus op dat punt verslapt. Het bedrijf rekent erop dat de overheid zijn ambities en beloftes waar blijft maken, stelt de bedrijfsdirectie in een rondgestuurde opinie.

Nedcargo-eigenaren Diederik Jan Antvelink en Roderick de la Houssaye dringen aan op blijvende financiële steun voor duurzame projecten. (Foto Nedcargo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (2)

  • Iedereen smult van subsidie….

    Geplaatst door: elzinga op
  • Er wordt bedoeld dat je spaarpotje van de Overheid in gevaar komt, er was, is geen enkele reden om nieuwe Schepen te bouwen, men zou bestaande Schepen aan zich kunnen binden, compleet met Personeel, en die om kunnen bouwen naar Electrisch varen of een stage V motor.
    In deze oververhitte markt met te veel grote Schepen is het bij bouwen van nieuwe Schepen totaal onnodig, en bovendien milieu belastend, ze moeten uit China getransporteerd worden, deze Coronacrisis heeft ons juist geleerd dat we minder afhankelijk moeten worden van goederen sjouwen over de hele Wereld .
    In Nederland kan men prima Schepen bouwen, alleen het kost wat meer, maar dit zullen jullie klanten met liefde betalen.

    Geplaatst door: j.hagens op

Reageer