Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Reders en YMR’s openen 39ste Europort

ROTTERDAM 

Vier reders uit de Europese zeevaart namen dinsdag 5 november actief deel aan de openingsceremonie van de 39ste editie van Europort, de maritieme vakbeurs die tot en met vrijdag wordt gehouden in Ahoy Rotterdam. De Rotterdamse journalist Geert Maarse voelde ze in een volle congreszaal stevig aan de tand over actuele uitdagingen voor de maritieme sector.

1 / 1
De spetterende opening van Europort 2019. (Foto Europort)

De spetterende opening van Europort 2019. (Foto Europort)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.