Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Binnenvaart heeft geen geld voor vergroening’

OUDERKERK A/D IJSSEL

‘In de binnenvaart is geen geld om de vergroening te realiseren’, stelde voorzitter Nico Stam van Koninklijke BLN-Schuttevaerafdeling Ouderkerk aan den IJssel eind vorig jaar. Veel van zijn leden zien terug op een economisch matig jaar. ‘Door teruggang in het kolenvervoer en inkrimping van de Duitse staalindustrie staan we voor grote uitdagingen.’

1 / 1
Speldjes en bloemen voor de jubilarissen. Van links naar rechts: Neelie Valk-Buis, Johan van der Vlist, Dirk Otterspeer, voorzitter Nico Stam en Cees Broekhuijsen. (Foto Dirk van der Meulen)

Speldjes en bloemen voor de jubilarissen. Van links naar rechts: Neelie Valk-Buis, Johan van der Vlist, Dirk Otterspeer, voorzitter Nico Stam en Cees Broekhuijsen. (Foto Dirk van der Meulen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (6)
 • J.Teunisse

  Je raakt niet in mineur door een praatje , maar door harde realiteit. De realiteit is dat de farizeër in den haag , tot de actie’s van de Amerikaanse alsmede een dwars zittende flatus bij een bekende geestelijke in het Arabische Islamitisch werelddeel ( geen paniek Dirk ) een wereldwijde economisch effect hebben.

 • a.o stienstra

  En ik ben zeer zeker bereid daar een donatie voor te doen .

 • a.o stienstra

  Het steunpunt binnenvaart moet echt behouden blijven . Lilian heeft al zo veel mensen geholpen om verschillende redenen . Zij is haar gewicht in goud waard zeg ik wel eens . Ik hoop echt dat daar een oplossing voor komt .

 • M.T. Veninga

  volgens mij is de binnenvaart groener dan alle andere vormen van vervoer

 • William de Wijs

  Er schijnt nog ergens een grote pot met geld uit het sloopfonds (of zoiets ) te zijn waar ze proberen geld uit te trekken voor vage projecten. Misschien kunnen ze dit geld beter gebruiken voor dit “binnenvaart steunpunt”? Daar profiteren alle soort schippers en binnenvaartondernemers van ongeacht de kleur.

 • P.W. Meijering

  We moeten onszelf ook niet in de mineur praten eh!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.