Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: De invloed van derden

Zwijndrecht

In de Schuttevaer van vorige week staat op pagina 13 wederom een artikel over “ligplaatsen”. Een eerder artikel over ligplaatsen vanuit BLN maakte nogal wat los. Graag willen wij het misverstand rechtzetten, mocht dat nodig zijn. Wij hebben geenszins de intentie gehad om, naar wie of welke organisatie dan ook, met de vinger te wijzen. Graag willen wij nogmaals uitleggen in welk perspectief het stuk moet worden geplaatst.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.